Småbørn i kirken

Vi har hold med småbørnssang i kirkerne til hverdag, spaghettigudstjenester for børnefamilier og andre interesserede, dåbsjubilæum og...
Se i kalenderen, hvad der foregår og hvornår - og se informationer nedenfor om småbørnssang

Hvad er babysalmesang?
Babyer kan da ikke synge, vil mange nok sige, nej - men det kan deres forældre, og når man synger for og med sit barn, formidles følelser af nærvær, glæde og ømhed. Disse følelser er et væsentlig grundlag for et barns udvikling og i det hele taget vigtige at opleve for alle mennesker.
Vi synger både nye og gamle salmer, der laves fagter og bevægelser, der bruges farvestråelende paraply og faldskærn, danses, tændes lys, lyttes til musik og kikkes på sæbebobler.
Medbring tæppe eller dyne, som dit barn kan ligge på.
Alder: Ca. 3-10 mdr. Holdstørrelse: 8 babyer Antal gange: Holdstart:  Se nedenfor!

Hvad er tumlingesang?
Tumlingesang er en overbygning på babysalmesang for børn i dagplejealderen (1-2 år) sammen med forældre eller bedsteforældre. Det foregår i kirkerummet og varer ca. 30 minutter.
Nu er børnene så store, at de kan lave fagter og bevægelser til lette børnesange og salmer og være med til at gå rundt i kirken samt lege med ærteposer og rasleæg, høre musik og kikke på sæbebobler.
Alder: Ca. 1-2 år Holdstørrelse: 8 børn Antal gange: Holdstart: Se nedenfor!

Hvad er krudtuglesang?
Krudtuglesang er en overbygning på tumlingesang for børn i børnehavealderen (3-5 år) sammen med forældre eller bedsteforældre. Det varer ca. 30 minutter.
Her synges sange og salmer, som der laves fagter og bevægelser til, der danses, leges sanglege, spilles på rytmeinstrumenter, og der læses en kort fortælling.
Alder: Ca. 3-5 år Holdstørrelse: 8 børn Antal gange: Holdstart: Se nedenfor!

Der er tale om lukkede hold. Ved behov oprettes flere hold. Det koster ikke noget, men tilmelding er nødvendig - skriv til Inga Nielsen, ingasanger@gmail.comBabysalmesang:

Sommerhold starter:
Onsdag d. 9. august kl. 9.30. 8 børn/hold ved behov oprettes flere hold.

Efterårshold starter:
Onsdag d. 4. oktober  9.30. 8 børn/hold ved behov oprettes flere hold.

 

Tumlingesang:

Sommerhold starter:
Onsdag d. 23. august kl. 16.30  8 børn/hold 

Efterårshold starter:
Onsdag d. 25. oktober kl. 16.30  8 børn/hold

 

Krudtuglesang:

Sommerhold starter:
Tirsdag d. 22. august kl. 16.30: 8 børn/hold 

Efterårshold starter:
Tirsdag d. 24. oktober kl. 16.30  8 børn/hold 
 

Der er pt. ingen hold i Ellidshøj Kirke. Kontakt gerne Inga for at høre nærmere om muligheden for børnehold i Ellidshøj Kirke.

   Småbørn i kirken

  Svenstrup-Ellidshøj pastorat   ·   Gammel Viborgvej 19A. 9230 Svenstrup J       98383605       svenstrup.sognaalborg@km.dk